10.000-STEGS KLUBBEN

Stegräknare
START  •  ANTAL MEDLEMMAR 8550  •  INLOGGADE MEDLEMMAR 3  •  OM OSS
MINA STEG

Logga mina steg
Min stegdagbok
Statistik & diagram
TILLSAMMANS

Träningskompisar
Promenadgäng
Stegtävlingar
MIN PROFIL

Mitt krypin
Meddelanden
Mina inställningar
KLUBBHUSET

Diskussionsforum
Topplistor
Sök medlemmar

 Bli medlem hos oss?
Steg 1/2 - Läs igenom och godkänn medlemsvillkoren

Medlemsvillkor

MEDLEMSVILLKOR - 10.000-STEGS KLUBBEN

Allmänt

Dessa villkor gäller för nyttjande av medlemskap i 10.000-stegs klubben. Innehållet i klubben liksom system, drift och öppethållande kan ändras i samband med vidareutveckling av sajten. Genom att registrera dig som medlem godkänner du samtidigt dessa villkor. Observera att villkoren kan komma att ändras. Villkorsändringar publiceras på sajten och ändring eller tillägg träder i kraft fyra veckor efter publiceringen.

Systemkrav

Klubben fungerar med de flesta operativsystem och webbläsare men många av funktionerna kräver att Javascript är påslaget. För att kunna se diagram och topplistor krävs att insticksprogrammet Adobe Flash är installerat.

Medlemskap

Det är helt gratis att bli medlem i klubben men vissa funktioner är endast tillgängliga för VIP-medlemmar. På klubbsidorna finns mer information om vilka funktioner det gäller och hur man kan uppgradera sitt medlemskap.

Registrering av personuppgifter

Klubben behandlar medlemmens personuppgifter genom att lagra och bearbeta dem för att kunna fullgöra och tillhandahålla medlemstjänsterna. Personuppgifterna kan komma att användas för information och marknadsföring från klubben och Stegräknare.se men lämnas aldrig ut till andra företag. Personuppgifterna behandlas under den tid medlemskapet fortgår och tas bort när medlemskapet upphör.

Medlemmens ansvar

Medlemmen ansvarar för att medlemskapet inte missbrukas och att tjänsterna enbart används av medlemmen personligen. Medlemmen bör omgående anmäla andra medlemmars missbruk eller överträdelser av villkoren. Tjänsterna får inte utnyttjas för att sprida data eller information, samt länka till andra webbsidor som kan anses anstötliga eller strider mot svensk eller internationell lag.

Klubbens ansvar och begränsningar

Klubben kan inte garantera innehållet på webbsidan eller information och data som medlemmen registrerar, publicerar eller gör tillgänglig på annat sätt. Klubben ser till att på bästa sätt upprätthålla och säkerställa tjänsterna men tar inget ansvar för förlust av data som förmedlas via tjänsterna. Vi kan inte hållas ansvariga för obehöriga intrång, förstörelse eller förvanskning av information i medlemmens profil. Vi tar inte ansvar för innehållet i inläggen i diskussionsforumet och uppmanar alla medlemmar som finner något av innehållet på diskussionsforumet anstötligt att omgående kontakta oss så att materialet snarast kan raderas. För att upprätthålla tjänsterna och kontrollera att medlemmen följer sina åtaganden, äger klubben rätt, men har ej skyldighet att granska information som medlemmen publicerar. Klubben förbehåller sig rätten att helt eller delvis radera allt material som anses vara anstötligt, material som inte överensstämmer med god moral och etik, samt nationell- som internationell lagstiftning.

Inte inloggad Gugge
311500
Inte inloggad emika
187158
Inte inloggad marqvi
149933
Inte inloggad plurran
141189
Inte inloggad Mutembei
133938Inte inloggad Gugge
40830
Inte inloggad emika
26326
Inte inloggad plurran
22737
Inte inloggad bmr
21490
Inloggad JHE
21416
10.000-STEGS KLUBBEN
Dela med dig:
Facebook Pusha Bloggy Twitter Google Live Maila! Skriv ut!