10.000-STEGS KLUBBEN

Stegräknare
START  •  ANTAL MEDLEMMAR 163  •  INLOGGADE MEDLEMMAR 0  •  OM OSS
MINA STEG

Logga mina steg
Min stegdagbok
Statistik & diagram
TILLSAMMANS

Träningskompisar
Promenadgäng
Stegtävlingar
MIN PROFIL

Mitt krypin
Meddelanden
Mina inställningar
KLUBBHUSET

Diskussionsforum
Topplistor
Sök medlemmar

FORUM | SÖK INLÄGG HJÄLP Hjälp
 Forum | Allmänt
 Detox << Tillbaka 
Angelecounts
Skrivet av: Angelecounts (Ej medlem) 2010-08-03 (14:52) 
Har tänkt testa för att se hur det går
Finns ju de som kör tarmsköljning men det är inget jag vill testa precis Man kan ju behöva rena kroppen mellanåt ifall det finns rester kvar i kroppen som inte kroppens egna reningsverk har tagit bort men det här med detox är inte så lätt
Många gillar inte alls att behöva detoxa men detox finns både i tablett-, flytandeform och även detox med mat om man läser tidningar som t.ex TopHälsa
Ska man skriva om detox kan man få påhopp av de som inte alls gillar det här men det är faktiskt upp till var och en om man vill testa detox på ett eller annat sätt eller om man inte vill Man kan faktiskt bli trött på de som har negativa invändningar som tror att de vet allt

Är det nån som testat detox och som faktiskt funkat eller om kurer inte alls funkat?
 
ma11e
Skrivet av: Inte inloggad ma11e 2010-09-05 (23:20) 
Jag har testat en varian då jag endast åt viss slags föda enligt några sheman jag hittade på internet. Det kallas att "fasta" då åt jag mycket frukt och grönt, helst i flytande form och drack massa massa vatten. Jag åt inget kött eller potatis eller så utan min meny var dock beroende på vilken dag det var av, en speciell soppa gjord på rotfrukter, jouser av olika slag, gärna med i mixad frukt något glas med lättmjölk någon gång per dag och så.

Det fungerade väll, jag promenerade mycket under den tiden också, inte jätte snabba men långa, typ 1-2 h om inte mer. :) jag var väldigt noga med att äta var tredje timme och så. Jag gick ned ca 5 kg på en vecka, dock tror jag att det var väldigt mycket muskler som gick åt eftersom jag inte fick i mig mycket protein.

Vet inte om det var en sådan detox du menade men denna påstås vara bra efersom den ska rena kroppen och få bort de gifter som fastnat i lever, njurar och fett. Finns massa info på webben, hoppas att du fick svar på din fråga. :)
 
Angelecounts
Skrivet av: Inte inloggad Angelecounts 2010-11-07 (13:07) 
Tack att du svarade

Jag ställde ingen fråga utan ville starta en diskution om detox
Har iallafall skaffat mig detox i pulver och tablettform
Se när man ska testa på det
 
Angelecounts
Skrivet av: Inte inloggad Angelecounts 2010-12-19 (23:21) 
Startade min Detoxkur i Torsdags
Det töms ialla fall, sen får man se hur det går om man känner sig friskare och se friskare ut( klarare hy, m.m) eller nåt annat bra. Har inte gått så många dagar ännu. Man kan ha en uppsväld mage p.g.a att man har slaggprodukter och min mage är utskjutande och har man då slaggprodukter så kanske magen blir mindre.
 
lenlil
Skrivet av: Inte inloggad lenlil 2011-12-16 (17:28) 
Jag har kört detox via raw food en gång och det funkade jättebra. Sen körde jag en annan detox via grönsaker, fast även tillagade. Den funkade också bra. Det gäller att äta och dricka utrensande grönsaker och frukter. Mycket konstiga grönsksdrinkar blir det;) Dessutom använda jag algtillskott under detoxen från Anna Skipper.

Hoppas det funkade bra för dig :)
 
  


Inte inloggad zito
116793
Inte inloggad blakulla
106260
Inte inloggad Guldklubben
89372
Inte inloggad carolu
82866
Inte inloggad tjej1983
54875Inte inloggad blakulla
18318
Inte inloggad zito
15010
Inte inloggad Guldklubben
12001
Inte inloggad carolu
11366
Inte inloggad Carina66
11248
10.000-STEGS KLUBBEN
Dela med dig:
Facebook Pusha Bloggy Twitter Google Live Maila! Skriv ut!