10.000-STEGS KLUBBEN

Stegräknare
START  •  ANTAL MEDLEMMAR 163  •  INLOGGADE MEDLEMMAR 1  •  OM OSS
MINA STEG

Logga mina steg
Min stegdagbok
Statistik & diagram
TILLSAMMANS

Träningskompisar
Promenadgäng
Stegtävlingar
MIN PROFIL

Mitt krypin
Meddelanden
Mina inställningar
KLUBBHUSET

Diskussionsforum
Topplistor
Sök medlemmar

 Bli medlem hos oss?
Steg 1/2 - Läs igenom och godkänn medlemsvillkoren

Medlemsvillkor

MEDLEMSVILLKOR - 10.000-STEGS KLUBBEN

Allmänt

Dessa villkor gäller för nyttjande av medlemskap i 10.000-stegs klubben. Innehållet i klubben liksom system, drift och öppethållande kan ändras i samband med vidareutveckling av sajten. Genom att registrera dig som medlem godkänner du samtidigt dessa villkor. Observera att villkoren kan komma att ändras. Villkorsändringar publiceras på sajten och ändring eller tillägg träder i kraft fyra veckor efter publiceringen.

Systemkrav

Klubben fungerar med de flesta operativsystem och webbläsare men många av funktionerna kräver att Javascript är påslaget. För att kunna se diagram och topplistor krävs att insticksprogrammet Adobe Flash är installerat.

Medlemskap

Det är helt gratis att bli medlem i klubben men vissa funktioner är endast tillgängliga för VIP-medlemmar. På klubbsidorna finns mer information om vilka funktioner det gäller och hur man kan uppgradera sitt medlemskap.

Registrering av personuppgifter

Den 25 maj 2018 träder en ny lagstiftning i kraft - dataskyddsförordningen, kallad GDPR.

GDPR ska stärka enskilda personers rättigheter över hur företag, myndigheter och organisationer får samla in och använda personuppgifter. Detta innebär att samma regler för hur personuppgifter får hanteras ska gälla i hela EU. Dataskyddsförordningen ersätter personuppgiftslagen, som idag reglerar hur företag får samla in och använda personuppgifter. Stegklubben.se är ansvarig för hur de personuppgifter som du lämnat behandlas av oss för att säkerhetsställa tjänsten.

Om du valt & godkänt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas för- och efternamn samt e-post med företaget Get a newsletter för utskick av nyhetsbrev. Du kan när som helst välja att du inte längre vill ha nyhetsbrev. För att avaktivera tjänsten klickar du på länken som finns i nyhetsbrevet.

Du har när som helst rätt att raderas ur vårt system. Du har rätt att få ett utdrag av all information som Stegklubben.se har om dig. I samband med att du skapar ditt konto hos oss godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i verksamheten för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig.

Klubben behandlar medlemmens personuppgifter genom att lagra och bearbeta dem för att kunna fullgöra och tillhandahålla medlemstjänsterna. Personuppgifterna behandlas under den tid medlemskapet fortgår och tas bort när medlemskapet upphör.

Medlemmens ansvar

Medlemmen ansvarar för att medlemskapet inte missbrukas och att tjänsterna enbart används av medlemmen personligen. Medlemmen bör omgående anmäla andra medlemmars missbruk eller överträdelser av villkoren. Tjänsterna får inte utnyttjas för att sprida data eller information, samt länka till andra webbsidor som kan anses anstötliga eller strider mot svensk eller internationell lag.

Klubbens ansvar och begränsningar

Klubben kan inte garantera innehållet på webbsidan eller information och data som medlemmen registrerar, publicerar eller gör tillgänglig på annat sätt. Klubben ser till att på bästa sätt upprätthålla och säkerställa tjänsterna men tar inget ansvar för förlust av data som förmedlas via tjänsterna. Vi kan inte hållas ansvariga för obehöriga intrång, förstörelse eller förvanskning av information i medlemmens profil. Vi tar inte ansvar för innehållet i inläggen i diskussionsforumet och uppmanar alla medlemmar som finner något av innehållet på diskussionsforumet anstötligt att omgående kontakta oss så att materialet snarast kan raderas. För att upprätthålla tjänsterna och kontrollera att medlemmen följer sina åtaganden, äger klubben rätt, men har ej skyldighet att granska information som medlemmen publicerar. Klubben förbehåller sig rätten att helt eller delvis radera allt material som anses vara anstötligt, material som inte överensstämmer med god moral och etik, samt nationell- som internationell lagstiftning.

Inte inloggad Tavelmaggan
102064
Inte inloggad carolu
87855
Inte inloggad Guldklubben
84169
Inloggad jali
73163
Inte inloggad Samoht
48832Inte inloggad Tavelmaggan
17952
Inte inloggad zito
12249
Inte inloggad carolu
11893
Inte inloggad Guldklubben
11873
Inte inloggad Carina66
11258
10.000-STEGS KLUBBEN
Dela med dig:
Facebook Pusha Bloggy Twitter Google Live Maila! Skriv ut!